Ihonhoidon verkkovalmennus – askel täydelliseen ihoon (+ALEKOODI)!

Mä sain mahdollisuuden tutustua varsinaisen kauneuden ja hyvinvoinnin mekan, Twistbenjärjestämään ihonhoidon verkkovalmennukseen*. Tämä kyseinen, kuluttajille suunnattu verkkovalmennus on muuten ensimmäinen laatuaan koko maailmassa!

Olin erittäin innoissani, koska ihonhoito ja kaikki siihen liittyvä tietotaito ja tietysti ihonhoitotuotteet ovat kiehtoneet minua aina. Verkkovalmennuksen avulla pääsen syventämään tietämystäni ihonhoidosta.

Aloitin verkkokurssin vasta jokin aika sitten ja jo nyt on tullut paljon uutta ja hyödyllistä tietoa vastaan. Joissakin kohdin jopa varsinaisia wow-elämyksiä! Kerronpa siitä hieman lisää:

Valmennus kulkee nimellä Uusi alku ihollesi ja se kestää yhteensä neljä viikkoa, mutta kurssin voi tietenkin suorittaa täysin omaan tahtiin. Kyseinen verkkovalmennus on tehty aidosti vaikuttavan ihonhoidon pohjalta, eli ihonhoitoa tarkastellaan kokonaisuutena ja otetaan huomioon kaikki suurimmat ja pienimmätkin seikat, jotka vaikuttavat ihon kuntoon ja sen hoitoon.

Nyt ei siis missään nimessä keskitytä pelkästään kosmetiikkaan ja niiden tuotelupauksiin, tuoteselosteisiin tai googletella tuotteiden INCI-listoja ainesosa kerrallaan. Nyt lähdetään perehtymään ihon rakenteesta lähtien kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon, jotta juuri sinä osaat hoitaa ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikilla ei ole samanlaista ihotyyppiä tai samoja ongelmia ihossaan, joten kaikkien ei myöskään pidä hoitaa ihoa samalla tavalla tai samoilla tuotteilla. Asian ydin onkin löytää juuri itselle ne täydelliset eväät ja tietotaidot, jotta ihosi voi mahdollisimman hyvin.

Vuosien saatossa olen toisinaan hoitanut ihoani todella väärin ja esimerkiksi vääränlaisilla tuotteilla. Lukuisia hutiostoksia on tullut ja olen aivan varma siitä, etten ole ainut! Olen mm. teiniaikoina ostanut normaalille, hieman herkälle iholleni alkoholia sisältäviä, ihoa kuivattavia tuotteita jos edes muutama finni on ilmestynyt leukaani. No, lopputuloksena oli tietenkin erittäin kuiva ja ärtynyt iho ja niitä finnejä muuten tulikin sitten entistä enemmän, koska iho tietysti pyrki kosteuttamaan itse itseään sisältä päin. Itseasiassa luulin pitkään, että mulla on ihotyyppinä nimenomaan rasvainen iho! Kuinka väärässä voikaan olla.. Aina ei tosiaan välttämättä osata tunnistaa, mikä lopulta on oma ihotyyppi. Pakkaa sekoittaa tietysti se fakta, että voi kokea oman ihon olevan sekoitus vaikka kaikkia ihotyyppejä. Uusi alku ihollesi -verkkokurssi auttaa juurikin tunnistamaan oman ihotyypin. Oma iho pitää tuntea, jotta sitää osaa hoitaa oikealla tavalla.

Ihonhoidon verkkovalmennus auttaakin hahmottamaan, minkälaiset tuotteet tai minkälainen ihonhoito sopii juuri sinulle. Näin vältytään myös vääränlaisten, itselle sopimattomien tuotteiden ostoilta ja keskitytään juuri niihin asioihin joita juuri se oma iho kaipaa. Yksinkertaisesti siis säästetään rahaa!

Verkkovalmennus on jaettu eri osa-alueisiin. Osa-alueet on jaoteltu selkeästi, joten yhteen aiheeseen on helppo perehtyä sataprosenttisesti ennen seuraavia aihealueita. Jokainen päivän teema on selkeä ja loppuun on koottu tiivistelmä päivän tärkeimmistä aiheista, joten ne on helpompi sisäistää. Uutta tietoa tulee paljon, joten ne auttavat pysymään mukana. Parasta on, että aineistoa voi palata lukemaan aina uudelleen ja uudelleen!

Verkkovalmennuksen aikana oppii mm. tietämään ihon rakenteesta, eri iho-ongelmista ja niiden hoidosta. Ihon rakenne ja toiminta onkin tärkeä perusta koko ihonhoitoa ajatellen, jotta tietää miten virheiltä vältytään ihonhoidossa ja miten ikäviä iho-ongelmia voi hoitaa tai jopa ennaltaehkäistä. Myös elämäntavat ovat suuressa roolissa verkkovalmennuksessa ja tämä osa-alue oli ainakin mulle itselleni se kaikkein pysäyttävin ja herättävin teema. Ihonhoidon kokonaisvaltaisuus nouseekin viimeistään tässä osiossa isoon rooliin. Vaikka ihoa hoitaisi kuinka hyvillä tuotteilla, mutta elämäntavoissa on parantamisen varaa, ei ihmeitä ihon kunnossa tapahdu. Esimerkiksi huono ruokavalio ja stressaava elämäntyyli tekevät hallaa mielelle ja keholle, eli tietenkin siinä samassa myöskin ihon hyvinvoinnille. Verkkovalmennuksessa perehdytäänkin kokonaisvaltaisesti elämäntapojen parantamiseen ja sitä kautta parempaan ihoon.

Kurssin aikana opitaan myös ostamaan juuri omalle iholle oikeanlaista kosmetiikkaa, eli siten säästämään rahaa! Miten tunnistaa laadukkaan ja oikeasti toimivan kosmetiikkatuotteen? Tuotteiden ainesosat ovat mielestäni tärkein asia kosmetiikan ominaisuuksista puhuttaessa ja verkkokurssin myötä oppiikin tunnistamaan hyvät ja huonot raaka-aineet kosmetiikassa. Oikeanlaisten tuotteiden ohessa täytyy tietysti osata hoitaa ihoa oikein ja välttää itseaiheutetut iho-ongelmat. Tähän oikeastaan kuroutuu lopulta kaikki kurssin teemat! Opitaan hoitamaan syytä, ei seurausta.

Vekkokurssi on monipuolinen, mielenkiintoinen ja se tarjoaa ihan mahtavat eväät kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon ja ihon hyvinvointiin. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Nyt mulla onkin kertoa teille hyviä uutisia! TwistBe haluaa ottaa kantaa Black Fridayn ostohysteriaan tarjoamalla Black Fridayn kunniaksi ihonhoidon verkkovalmennuksen alennettuun hintaan! Kurssin ideana on oppia ostamaan juuri itselle sopivia tuotteita ja näin välttyä hutiostoksilta joihin ostovimmassa helposti hairahtaa.

Black Friday kampanjan ajan Uusi alku ihollesi -verkkokurssi on nyt vain 65€ (norm. 127€) käyttämällä kassalla alekoodia HELMENVALKOINEN.

Mikä parasta: Jos ystäväsi kiinnostuu myös kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja haluaa jakaa kanssasi ihonhoidon salat, kurssin hinta on teille yhteensä vain 99€ käyttämällä kassalla alekoodia HELMENVALKOINEN2!

Tämä kampanja on voimassa  23.-25.11.2018 ajan.

Ota osaa verkkokurssille TÄÄLTÄ*.

*Tuotteet saatu PR-toimistoilta (kyseisiä tuotemerkkejä on saatavilla myös Twistbe:n omasta verkkokaupasta)

*Affiliatelinkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.