Voimaa vitamiineista ja lisäravinteista

Kuinka paljon te syötte vitamiineja? Itse olen jo vuosia syönyt säännöllisesti useita eri lisäravinteita monipuolisen ruokavalion tukena. Varsinkin nyt, kun en syö lainkaan kanaa tai punaista lihaa, olen alkanut kiinnittää entistä enemmän huomiota tarpeellisten vitamiinien ja hivenaineiden saantiin.

Syön säännöllisesti esimerkiksi C-vitamiinia, D-vitamiinia, B-vitamiineja, Magnesiumia, Sinkkiä, Rautaa, jne.. lista on pitkä! Ravintolisien ja vitamiinien laatu on itselleni avainasemassa ja siksi olikin mahtavaa saada testiin kotimaisen Arctic Pure-sarjan tuotteita. Sarjan tuotteet ovat valmistettu kokonaan Suomessa, eivätkä ne sisällä pintakäsittely-, säilöntä-, täyte-, väri- tai makeutusaineita. Kaiken lisäksi ne ovat täysin vegaanisia!

Sinkkiä ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin – puhumattakaan sen flunssaa selättävästä vaikutuksesta!

Yksi suosikkini ravintolisäkirjosta on sinkki. Sinkki edistää näön, luuston, ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia! Sinkki parantaa myös vastustuskykyä ja flunssan koputellessa ovelle kannattaakin ottaa ruoan mukana tulevan sinkin lisäksi tehokuuri purkista. Myös esimerkiksi paljon urheilevat, diabeetikot, vegaanit, laihduttajat tai muuten yksipuolisella ruokavaliolla elävät tarvitsevat säännöllisesti ruokavalion tueksi sinkkilisää.

Kotimainen Arctic Pure Tuplasinkki 25 mg on varsin vahva valmiste ja sitä riittääkin ainoastaan yksi kapseli päivässä. Se sisältää hyvin imeytyvää sinkkiglukonaattia sekä sinkkipikolinaattia.

Tuote täältä*

Probiootteja vatsan hyvinvointiin.

Maitohappobakteereja eli probiootteja olen syönyt monesti ennen reissuun lähtöä. Maitohappobakteereja olisi kuitenkin hyvä syödä säännöllisesti vatsan hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Probiootit hellivät suolistoa ja ne vähentävät myös mm. tiettyjen ruoka-aineiden aiheuttamaa vatsan turvotusta. Jos et siis käytä maitohappobakteereja, suosittelen lämpimästi!

Arctic Pure Vahva Maitohappobakteeri sisältää Lactobacillus rhamnosus- , Bifidobakterium lactis- , Lactobacillus reuteri- ja Lactobacillus casei -maitohappobakteereita. Niitä on jopa 10 miljardia yhdessä kapselissa! Ja taas suuri plussa siitä, että tuote on täysin vegaaninen.

Tuote täältä*

Monesti vitamiinien ja ravintolisien tarpeen huomaa vasta silloin, kun esiintyy puutosoireita. Valitettavan usein oireita ei osata yhdistää suoraan esimerkiksi tietyn vitamiinin alhaiseen saantiin. Kannattaa siis tehdä pieni tutkimusmatka omiin elämäntapoihin, kuten ruokavalioon ja kuunnella omaa kehoa. Mitä ravintoaineita ei saa tarpeeksi? Johtuuko hauraat hiukset ja kynnet esimerkiksi sinkin puutteesta? Tai väsymys ja masennusoireet D-vitamiinin puutteesta (jota varsinkin me suomalaiset saamme aivan liian vähän). Entäs huimaus ja kalpeus, onko ruokavaliossa tarpeeksi rautaa? Tuntuuko käsissä ja jaloissa pistelyä ja suupielet ovat jatkuvasti auki? B-vitamiinin riittävä saanti kannattaa tarkistaa.

Haastan siis jokaisen päivittämään omat ravintolisävarastot kuntoon! On kuitenkin hyvä muistaa, etteivät ne korvaa monipuolista ruokavaliota, vaan ne ovat nimenomaan sen kaiken tukena :)

Nyt on siis hyvä aika päivittää omat ravintolisävalikoimat, sillä Arctic Pure-sarjan vitamiinit ovat nyt huimassa-50%:n ALESSA! Koko valikoiman löydät TÄÄLTÄ.

Mitä ravintolisiä te syötte säännöllisesti?

*Affiliate-linkki

*Tuotteet saatu blogin kautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.